Δε θα σε σώσει κανείς. Ούτε μόνος μπορείς να κάνεις κάτι. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ: Ο κατήφορος του ΠΑΜΕ … δεν έχει τέλος !!


Ο κατήφορος του ΠΑΜΕ ….. δεν έχει τέλος !!

Με μια πρόσφατη ανακοίνωση που αποτελεί μνημείο ψευδολογίας και παραπληροφόρησης η παράταξη του ΠΑΜΕ Βοιωτίας συνεχίζει την ίδια διασπαστική τακτική που την οδήγησε στην ανυποληψία και τη συνδικαλιστική εξαφάνιση (εκτός Δ.Σ. ΕΛΜΕ)!!
Όπως φαίνεται η τοπική εκπροσώπηση του ΠΑΜΕ δε διδάχθηκε τίποτα από τις τελευταίες εκλογές (συνέδριο ΟΛΜΕ, εκλογές ΕΛΜΕ) στις οποίες οι συνάδελφοι αποδοκίμασαν τέτοιες συμπεριφορές ψευδούς, εμπάθειας και συκοφαντίας.
Και συνεχίζει στον ίδιο κατήφορο …   Ας είναι!!
 
Επειδή η Αλήθεια είναι πιο δυνατή από τα ψέματα του ΠΑΜΕ, επειδή οι πράξεις είναι πιο δυνατές από τα κούφια λόγια ….

Η ΕΛΜΕ Βοιωτίας για τη διεκδίκηση μόνιμων διορισμών στην Εκπαίδευση, με ομόφωνες αποφάσεις του Δ.Σ.:
1.     πραγματοποίησε διπλό κάλεσμα στους αναπληρωτές συναδέλφους στις 27 Φλεβάρη (σε Λιβαδειά και Θήβα) για την καλύτερη προετοιμασία των δράσεων μας,
2.     πραγματοποίησε κοινή παράσταση διαμαρτυρίας με τους Συλλόγους Π.Ε. Λιβαδειάς και Θήβας στις 28 Φλεβάρη στο Διοικητήριο (Δ/νσεις ΠΕ & ΔΕ) στη Λιβαδειά, καταθέτοντας υπόμνημα για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και την προώθηση των εργασιακών δικαιωμάτων των αναπληρωτών στο Διευθυντή της Δ.Ε.
3.     συμμετείχε στα συλλαλητήρια στο Υπουργείο  Παιδείας στις 2 και στις 16 Μάρτη μαζί με τους Συλλόγους  Π.Ε. Λιβαδειάς και Θήβας διασφαλίζοντας την μετακίνηση των συναδέλφων που συμμετείχαν από Βοιωτία σε Αθήνα.

Διαβάζουμε στην ανακοίνωση ψεύδους και εμπάθειας των «αυτόκλητων εργολάβων» (ΠΑΜΕ) των αγώνων κλάδου:   ….. κωλισιεργούσαν και τελικά με αστείες δικαιολογίες  αποφάσισαν ότι οι συνάδελφοι δε θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση και δεν μπήκε τελικά λεωφορείο. Στην πραγματικότητα υπέσκαψαν τις κινητοποιήσεις  στέλνοντας απλά email στα σχολεία. …..  χωρίς να παίρνουν το παραμικρό μέτρο (συσκέψεις, επισκέψεις σε σχολεία, λεωφορείο για τη διευκόλυνση της μετακίνησης) …. ξεπουλημένες ηγεσίες … ”  σ.σ. τα ορθογραφικά λάθη -από αντιγραφή-  οφείλονται στο συντάκτη της ανακοίνωσης του ΠΑΜΕ.

Πόσα ψέματα μπορούν να χωρέσουν σε τόσο λίγες γραμμές; Μάλλον όσα επιτρέπει η εμπάθεια και ο συνδικαλιστικός κατήφορός τους!!

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Βοιωτίας  αποδοκιμάζει τη ψευδολογία και τη διασπαστική τακτική του ΠΑΜΕ Βοιωτίας που είναι πλέον γνωστή σε όλους και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αγωνία των αναπληρωτών συναδέλφων μας και να εξυπηρετήσει αμφίβολα -όπως η ίδια η πραγματικότητα έχει αποδείξει - μικροπαραταξιακά οφέλη, ενώ υπονομεύει την απαραίτητη ενωτική δράση μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου